"Ну прилетить туди, і що. Нічого страшного": В Одесі поліцейська втрапила в скандал через охорону церкви на Великдень (відео)

Поліцейська з Одеси обурилася, що її поставили на охорону порядку у церкві. У відео, яке опублікували в мережі, дівчина, не соромлячись міцного слівця, висловила думку, що можливий приліт у церкву – не така вже й велика втрата, передають Патріоти України.

«Нащо ту церкву охороняти, там від сили – 30 людей. Ну прилетить туди, і що. Нічого страшного. Це ж не мінус 100 людей, це всього лише мінус 30», – говорила на відео поліцейська.

Увага! Відео містить нецензурну лексику

У поліції Одеської області уже відреагували на скандал. «Сьогодні, 5 травня, під час моніторингу Інтернету в одному із пабліків було виявлено відео з висловленнями поліцейської щодо невдоволення обов’язком чергувати біля церкви на Великдень та байдужістю до можливих обстрілів і загибелі громадян. Це повідомлення, яке вона скинула для своїх друзів у приватну групу, стало надбанням пабліків», – ідеться в повідомленні.

Наразі співробітницю відсторонено, ініційовано проведення службового розслідування, за результатами якого поліцейську буде звільнено. У поліції розповіли, що працювати у них дівчина почала лише місяць тому. «Така поведінка є неприйнятною, ганьбить роботу правоохоронця, і на неї була принципова та жорстка реакція керівництва», – запевнили у поліції.

Дуже любив вино, але проблема була не в алкоголізмі: Вчені розповіли, через що міг оглухнути Бетховен

субота, 18 травень 2024, 23:43

Слух видатного композитора Людвіга ван Бетховена почав погіршуватися в молодості, а помер геній повністю глухим. Причини його глухоти залишаються загадкою. Однак, майже через дві сотні років аналіз його волосся показав високий рівень свинцю, миш'яку та...

Рідкісний вид рептилій - на межі зникнення: На Кубі коти взялися винищувати... крокодилів

субота, 18 травень 2024, 23:02

Здичавілі коти вважаються одним із найпроблемніших інвазивних видів, який загрожує тисячам інших видів тварин у дикій природі. Нове підтвердження цьому представили кубинські фахівці, які звинуватили безпритульних кішок у масовому вбивстві дитинчат рідк...