"Ну ты даешь!": У окупованому Криму на виборчу дільницю прийшов чоловік у костюмі коня (відео)

На одну з виборчих дільниць, що на території окупованого Росією Криму, прийшов чоловік у костюмі коня, одягнений, до того ж, у пальто. Інцидент трапився у Ялті. Про це повідомляє РИА «Новости», передають Патріоти України.

У відео, оприлюдненому, агентством, видно, як виборець покидає дільницю. При цьому присутні працівники гукають, що поява коня їх повеселила. «Ну ти, кінь, дав», – чутно на відео.

За словами керівника так званої міської адміністрації Ялти Яніни Павленко, дивака помітили на 514 виборчій дільниці. Нагадаємо, в Росії з 17 до 19 вересня проходять триденні парламентські вибори, де обирають депутатів Держдуми, представників місцевих зборів і муніципалітетів і губернаторів. Одночасно на території Придністров’я у п’ятницю, 17 вересня, було відкрито 17 дільниць для голосування, а 19 вересня буде відкрито ще 27 дільниць.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...