"Нудист" дуже злякався: Жінка провчила незнайомця, який надсилав їй свої голі фото

Незнайомець спробував оригінально познайомитися із жінкою в інстаграмі: він одразу відправив їй фотографії своїх геніталій. Відповідь була дуже несподіваною – чоловік справді перелякався. Письменниця Чантей Джозеф поділилася хитрим трюком, як відшити чоловіків, які надсилають свої голі фотографії в приватні повідомлення в соцмережах. Що тут сказати: метод жорсткий, але дієвий, зазначають Патріоти України.

У скриншотах, які опублікувала Джозеф, можна побачити, що незнайомець вирішив одразу використати усі свої "козирі". Чоловік скинув відверті фото і зробив дуже непристойну пропозицію.

У відповідь Джозеф несподівано розіграла його: вона змусила незнайомця повірити в те, що його розшукуватиме поліція. Ось, що жінка відписала:

"АВТОВІДПОВІДАЧ: ми виявили передачу незатребуваних порнографічних зображень потенційно незаконного характеру [код: 36489-a], IP-адреса вашого пристрою була передана в поліцію в очікуванні розслідування. Якщо ви вважаєте, що це була помилка, напишіть СТОП", – йшлося у повідомленні.

Незнайомець справді написав "стоп" і благав жінку зайти в діалог, що зупинити так зване розслідування. Та Джозеф вирішила йти до кінця. В наступному повідомленні вона вказала, що адресу та інформацію про незнайомця вже передали в поліцію.

Чоловік благав, щоб Джозеф взяла телефон і зупинила увесь "процес". У відповідь жінка просто його заблокувала. Вона була дуже задоволена результатом.

"Люди мають відчути наслідки від своїх дій. Просто насварити когось і заблокувати – це недостатньо, щоб змусити людину припинити робити таке сексуальне домагання до жінок", – пояснює жінка.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.