"Нужен герой-жертва! Все до п*зды!": Адвокат підозрюваної у вбивстві Шеремета злив у мережу скандальну розмову (документ)

Адвокат підозрюваної в убивстві журналіста Павла Шеремета у липні 2016 року в Києві, волонтера і дитячого кардіохірурга Юлії Кузьменко показав роздруківки її скандальної розмови з "особою Т" про так звану сакральну жертву. Так, документи він виклав на своїй сторінці в Facebook. За його словами, про зміст цієї розмови йшлося на брифінгу МВС щодо розслідування вбивства Шеремета, передають Патріоти України.

"На брифінгу МВС, а потім і в суді було публічно відкрито розмову Юлії Кузьменко з особою Т, в якій ідеться про (військову – ред.) Марусю Звіробій, де нібито Юля щось страшне планує проти Марусі та її дітей! А тепер, увага, розшифровка розмови з контекстом, в якій про це говорилося. і нехай мені хтось скаже, що це не політична справа і не розправа... " – написав він.

Т: Ось ці всі наші київські движи, вони всі до п*зди Україні в цілому.

К: Так.

Т:... Нам потрібен герой-жертва.

К: Ось це номер один, я б сказала.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...