"Ничто так не бесило жителей Ялты, как лохань "Владимир": Росія закрила Крим для "туристичних лайнерів"

Місцевих злить не так заборона рейсів, скільки те, як непоказно виглядає російське судно в порівнянні з іноземними, які тепер вони бачать лише на старих фото.

Лайнери, що приходили до Криму до анексії. Фото: Твіттер.

Влада Росії через карантин заборонила відвідування анексованого Криму для туристичних лайнерів до середини липня. Тепер жителі півострова обурюються, що до них не ходять взагалі ніякі судна – ні іноземні (через санкції), ні з "рідної гавані". Про це в Twitter повідомила блогерка Роксолана Крим, передають Патріоти України.

Зокрема, під заборону потрапили рейси лайнера "Князь Володимир", який ходив з Сочі до Ялти та Севастополя. Кримчани активно обговорюють це в соцмережах, називаючи "Князя" "показухою для галочки". І нагадують, що російське судно – не рівня іноземним лайнерам, які приходили в порти Криму до захоплення його Росією, а туристи з них витрачали на півострові гроші.

Тепер їх немає навіть без поправки на коронавірус – жодна зарубіжна компанія своє судно на захоплену територію не відправить.

Блогерка звернула увагу, що жителів Ялти злить не так заборона рейсів, скільки те, як непоказно виглядає російське судно в порівнянні з іноземними, які тепер вони бачать лише на старих фото. "Ніщо так не дратує мешканців міста, як торохтяча "балія Володимир", – посміялася Роксолана Крим.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...