"Никакого крымского сценария, не имеете права": Бойовикам "ДНР"-"ЛНР" вказали на їх місце у Росії

Москва не збирається приєднувати до себе окупований Донбас. Це ясно дав зрозуміти експерт кремлівського Інституту стратегічних досліджень Олег Неменський. Увагу на важливу заяву московського експерта звернув у Telegram відомий український політтехнолог і блогер Олексій Голобуцький, повідомляють Патріоти України.

Неменський на прес-конференції в Москві категорично відкинув можливість того, що "Л/ДНР" може повторити долю анексованого Криму. Він заявив, що у Донбасу "немає на це права" через відсутність автономії.

"Росія не змогла повести себе так само щодо Донбасу, як і щодо Криму... Так, ми схиляємося перед його подвигом, ми дуже співчуваємо... Її (Росії - ред.) позиція, в даному разі, не зрадницька, вона обумовлена цілком конкретними причинами, що мають зовнішній правовий характер", - заявив посібник путінського режиму.

Важливо відзначити, що в Москві останнім часом подібні заяви звучать все частіше. Очевидно, що Кремль дав дозвіл "топити" "республіки". На думку Голобуцького, ці сигнали - свідоцтво планів Кремля остаточно "злити" Донбас, щоб полегшити для себе режим санкцій. На це Москва піде, якщо перемогу на виборах отримає потрібний їй кандидат.

"Навіть при бажаному для Кремля розвитку подій вони не планують брати на російський бюджет навантаження у вигляді Донбасу. "Подвиг донбасит "- окремо, бюджетне утримання - окремо. Вони дійсно розраховують повністю перекласти утримання мільйонів "громадян Л/ДНР" на Україну", - прийшов висновку політтехнолог. Він нагадав, що, крім цього, Київ ще й оплачує електро- і водопостачання окупованих територій. Терористи виплати з місцевого населення "здирають" і кладуть собі в кишеню.


Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...