Нищила все, що потрапляло під руку: Ревнива дружина влаштувала чоловікові погром через поштову помилку

У Лондоні, Велика Британія, жінка звинуватила чоловіка в зраді після того, як він отримав листівку до Дня батька. Чоловік, зі свого боку, висунув претензії поштовій компанії Funky Pigeon за помилку, зазначають Патріоти України.

Як повідомляє The Mirror, у цей день 52-річний англієць Даррен Вілсон чекав листівку від 22-річної дочки Дарсі, проте отримав картку із зображенням маленької дитини, місяців 6-ти, і з написом "З першим Днем батька, папаша!". Варто зазначити: це прізвисько, яким називають його власні діти.

Першою її побачила кохана Уїлсона Керрі і вирішила, що у чоловіка є інша сім'я, і він знову став батьком. Розлючена жінка почала дзвонити "зраднику" на роботу, однак він не відповідав. Тоді вона влаштувала погром і розбила телефон, комп'ютер і телевізор.

Сам чоловік пояснив, що розуміє реакцію жінки, оскільки в парі існують проблеми з довірою, а листівка виглядала дуже правдоподібно. А 44-річна Керрі зазначила, що вона "трохи збентежена" своєю реакцією, однак листівка з "папашею" була занадто великим збігом. Вона зрозуміла, що дійсно сталася помилка, тільки коли побачила листа від компанії-виробника листівок. Після цього пара помирилася.

Зі свого боку в Funky Pigeon принесли вибачення за інцидент, зазначивши, що цінують своїх клієнтів і важливість для них Дня батька. Представники компанії правильно перевипустили картку з повним відшкодуванням коштів, а також запропонували подарунок зі свого популярного асортименту подарунків.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...