"О, а я спав у твоєму ліжку!": Журналіст розповів курйозну історію із життя ексміністра Кулеби

Журналіст Юрій Марченко розповів курйозну історію про вже звільненого міністра закордонних справ України Дмитра Кулебу. Про це він написав в соцмережі Instagram, передають Патріоти України.

Він розповів, що раніше періодично спілкувалися. Одного разу на черговому із заходів він знайомив Дмитра Кулебу зі своїм другом на ім'я Олексій. Перше, що сказав той одному з найважливіших дипломатів в історії України: "О, а я спав у твоєму ліжку!".

Після неочікуваної заяви у розмові між співбесідниками виникла незручна, трохи задовга пауза. Після чого Олексій озвучив важливе уточнення. "Просто наші мами дружили. Коли ти виріс, твою колиску подарували моїй сім'ї, щоб в ній спав уже я", - процитував його журналіст.

"Фізично команда готова, але...": Ексфутболіст збірної України відверто назвав мінуси команди Реброва

середа, 11 вересень 2024, 21:52

Ексфутболіст збірної України Артем Федецький прокоментував поразки національної команди від Албанії (1:2) та Чехії (2:3) у перших двох турах Ліги націй. В інтерв'ю YouTube-каналу BurBuzz Федецький заявив, що збірній України не вистачає характеру, перед...

Демограф спрогнозувала, хто з українців повернеться з-за кордону першим

середа, 11 вересень 2024, 21:30

Найбільша ймовірність повернення українців з-за кордону є серед висококваліфікованих фахівців. Про це повідомила очільниця Інституту демографії та соціальних досліджень Елла Лібанова, передають Патріоти України. Демографиня вважає, що першими повертают...