О, щасливчик! Боєць ММА, програючи свій чемпіонський пояс більш потужному супернику, несподівано для всіх вирубив опонента "сліпим" ударом (відео)

:

Серджіо Петтіс

Американський боєць змішаних єдиноборств (ММА) Серджіо Петтіс (22 перемоги, 5 поразок) здобув яскраву перемогу над японцем Кедзі Хорігучі (29 перемог, 4 поразки) у рамках турніру Bellator 272, що проходив у Анкасвіллі (США), зазначають Патріоти України.

Японський спортсмен упевнено діяв у октагоні, його перевага ні в кого не викликала сумнівів. Достатньо сказати, що на кінець четвертого раунду статистика ударів була 73:19 на користь Хоригучі! Але сталося непередбачене — в одному з епізодів Петтіс, який захищав свій чемпіонський пояс у найлегшій вазі, викинув удар з-за спини, яким «вирубив» опонента, і Кедзі без почуттів звалився на канвас.

«Я подумав: „Чуваче, я програю цей бій. Я маю зробити щось видовищне“. І мені це вдалося в потрібний час. Мої тренери завжди кажуть мені: „Якщо ти відкриєшся, ти один із найкращих у світі“. І це те, до чого я прагну. Мені лише 28 років, і цей бій показав, що мені є над чим попрацювати», — поділився своїми емоціями переможець після бою.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...