ОАСК стане ще більш "слухняним" Банковій? Брату скандального судді Вовка повідомили нову підозру

Брату голови Окружного адміністративного суду Києва (ОАСК) Павла Вовка Юрію Зонтову повідомили нову підозру. Про це повідомляє Центр протидії корупції, зазначають Патріоти України.

Юрій Зонтов вже підозрюється в підбурюванні до надання неправомірної вигоди суддям ОАСК.

За даними слідства, він з іншим адвокатом за $100 000 доларів обіцяв через свого брата “вирішити питання” з одним із суддів ОАСК.

Слідство вважає, що Зонтов є фактичним власником приміщення, де вилучили хабар.

Однак ці відомості не вказані в його декларації 2020 року, так само як і понад 135 млн гривень, які там знайшли детективи НАБУ, зазначають в ЦПК.

Нагадаємо, 6 квітня детективи НАБУ затримали адвоката Юрія Зонтова, який є братом скандального судді Павла Вовка, і його подільника при отриманні $100 000 хабаря.

Це варто знати! Кого стосуються обмеження щодо видачі документів консульствами України за кордоном - роз'яснення юриста

субота, 27 квітень 2024, 17:30

Обмеження щодо видачі документів консульствами України стосується всіх чоловіків призовного віку (від 18 до 60 років), які перебувають за кордоном. Це не залежить від того, як давно вони перетнули кордон і скільки проживають в іншій державі, якщо ці ос...

Залишилось кілька днів: Хто з українців зобов'язаний заповнити декларації та доплатити податки

субота, 27 квітень 2024, 17:24

В Україні до 1 травня всі, хто мав додатковий дохід, мають заповнити декларації. Податки із задекларованих активів треба заплатити до 1 серпня, передають Патріоти України. Про це йдеться в роз'ясненні Державної податкової служби. "Подавати декларацію п...