Обдертий та голодний: Розкрито несподівану та ганебну правду про батька Кіркорова

Бедрос Кіркоров живе у квартирі, яку ремонтували ще у минулому столітті.

Кіркорова звинуватили у жадібності. Фото: соцмережі.

Відомий дизайнер по зачісках Джордж Ровалс розповів несподівану правду про життя батька російського співака Філіпа Кіркорова. Він заявив, що Кіркоров дуже жадібний, повідомляють Патріоти України із посиланням на видання "Собеседник".

"Я, коли з ним працював, ні копійки не отримав. Філіп – жахливо жадібний, він вдавиться за зайвий рубль. Він навіть чайові не любить залишати в ресторанах! Кіркоров хвалиться, що у нього дорогі речі від світових дизайнерів. Бачив я його гардероб – що подарують, то і носить", - заявив стиліст.

Він додав, що недавно побував в гостях у батька Кіркорова і був вражений. "Бедрос досі мешкає на Земляному Валу, на третьому поверсі звичайного будинку. Підніміться, подивіться, в якому стані живе Бедрос! Вам буде соромно з Філіпом спілкуватися після цього. У нього холодильники стоять типу "Мінськ", "Орськ". Відкриваєш, а там порожні полиці! Шкода, що у мене при собі камери не було. Треба було зняти, щоб зганьбити Філіпа. Ремонт з 70-х років не робився. Зате всі подарунки, які отримує Кіркоров на концертах, залишають в цій квартирі. Бедрос живе в непотребі! А подивіться, як він одягнений, які у нього туфлі, яка дешева турецька дублянка... Тобі не соромно, Філіпе?", - додав Ровалс.


ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...