Обдурені інвестори і ті, хто "примазався": Під стінами ОПУ влаштували відразу дві акції протесту (відео)

Інвестори "Укрбуду", яких, за їх словами "кинули на квартири", принесли домашні капці як символ домашнього затишку, якого не отримали.

5 грудня під Офісом Президента на Банковій у Києві відбулося одразу два мітинги. Про це повідомили на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook, передають Патріоти України.

Інвестори "Укрбуду", яких, за їх словами "кинули на квартири", принесли домашні капці як символ домашнього затишку, якого не отримали. Поряд зібралися протестуючі, які вимагають закрити "Укрбуд", а екс-президента корпорації Максима Микитася притягнути до кримінальної відповідальності.

Тим часом у коментарях під відео кияни обговорюють те, що половина протестувальників - фейкові. Людям заплатили гроші, дали у руки плакати та навчили, що казати кореспондентам. Нібито навіть на відео потрапив один із кураторів, який підказує натовпу прізвище Микитася.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...