"Обдирають туристів, як липку": Росіянка розповіла про найдорожчий пляж Євпаторії та послуги там

Російська туристка розповіла, що в Євпаторії можна знайти пляж Лазурний берег, який є закритим і найдорожчим на півострові. В своєму блозі на платформі Яндекс.Дзен мандрівниця розповіла, що вхід на цей пляж коштує всього 40 рублів, однак в зоні відпочинку можна розслабитися по повній програмі, повідомляють Патріоти України.

Цей пляж відрізняється чистотою і доглянутістю, але місцеві жителі його не відвідують. Як пояснила туристка, цей пляж один з найбільш багатолюдних, і кримчани віддають перевагу більш спокійним місцям. Незважаючи на велику кількість туристів, зона відпочинку прекрасно підходить для сімей з дітьми - море тут спокійне, вхід в нього пологий, дуже багато білого піску. Однак у цієї зони відпочинку є дуже великий мінус. Тут надаються платні послуги, які по кишені лише небагатьом туристам.
Можна замовити альтанку на 10 осіб за 4000 рублів, масаж на пляжі обійдеться в 2000 рублів, а катання на квадроциклі протягом 10 хвилин коштує 3500 рублів. Якщо вам раптом захочеться пити, то за стаканчик капучино доведеться викласти 200 рублів, хоча на набережній міста такий напій можна купити за 80 рублів. «Так за що ми платимо 40 рублів, крім платних послуг? За можливість помити ноги, прийняти душ, сходити в туалет. Але те саме є і на інших пляжах», - зазначила туристка з Росії.

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...