​Обережно, Дельта! У Британії майже 60% померлих від індійського штаму були щеплені від COVID-19

Якщо не дуже допомагає AstraZeneca, то що казати про російський «Спутник», котрий не в змозі пройти міжнародну сертифікацію на придатність та безпеку?

У Великобританії від індійського варіанту коронавируса «дельта» померли 117 осіб. 50 з них були повністю вакциновані, 20 отримали першу дозу вакцини, повідомляє влада країни, зазначають Патріоти України.

Виходить, що 59,8% людей, які померли від варіанту «дельта», отримали хоча б одну дозу вакцини.

Вчені називають такий показник парадоксальним, а деякі користувачі Мережі сумніваються, чи працюють вакцини проти інфекції, чи ефективні вони. «Якщо немає, тоді в чому сенс?», - задається питанням користувачі, яких цитує газета Le Figaro.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...