Обережно, викликає рак! Названо найнебезпечніший продукт, який часто вживають українці

Кукурудзяний сироп з високим вмістом фруктози є раковою їжею, оскільки може прискорювати ріст пухлин, пише Food News, передають Патріоти України.

Його додають, наприклад, в кетчуп, заправки для салатів, йогурт, крекери, закуски, соус для стейка, яблучне пюре, пластівці, соки та інші безалкогольні напої,

Подібна добавка містить надмірно багато фруктози, яка обтяжує роботу печінки, перетворюючись там в глікоген, який сприяє накопиченню жирових відкладень.

У статті розповідається про результати експерименту, проведеного з двома групами мишей, схильних до розвитку злоякісних новоутворень товстого кишківника. Першу, експериментальну, поїли напоєм, який на три чверті складався зі звичайної води і на чверть - з кукурудзяного сиропу з високим вмістом фруктози.

Другій давали звичайну воду. За підсумками експерименту, що тривав місяць, гризуни з першої групи набрали вагу. Також фахівці виявили, що у мишей з експериментальної команди збільшилися в розмірах пухлинні утворення.

Відповідно до опублікованого дослідження китайських і американських вчених, метастатичні ракові клітини здатні перепрограмувати свій метаболізм, щоб захоплювати нові органи; зокрема, вторинні злоякісні пухлини, що походять з патогенних тканин в товстому кишечнику, використовують фруктозу в печінці для свого зростання.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...