"Обгоріле обличчя, вибите праве око": У Дніпрі рятують важкопораненого військового із Черкас

23 червня 35-річний Олександр отримав мінно-вибухові поранення поблизу Мар'їнки.

Його життя йде самісіньким краєм. Солдату ЗСУ Олександру 35 років, він родом із Черкас. 23 червня отримав мінно-вибухові поранення поблизу Мар'їнки. Із важкою контузією, перебитими кістками рук, десятками уламкових поранень його доставили в Дніпро. Про це пише головний лікар Дніпровської лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко у Facebook, передають Патріоти України.

"Вкрай важкий. Обличчя згоріло, пошкоджене праве око. Олександр на штучній вентиляції легень. Третю добу бореться за життя", - розповів лікар.

Бійцеві необхідні операції травматологів, нейрохірургів, лора і щелепно-лицевих хірургів. "Сьогодні вранці пішла позитивна динаміка. З'являються надії. Знижуємо дози препаратів, що підтримують життєві функції. Тут у Мечникова в реанімації політравми є усі, хто до кінця залишається з ним", - підсумував Риженко.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...