"Обговорюємо це питання": Аваков допустив введення заборони на міжміське сполучення через COVID-19

За словами міністра, жорсткі заходи потрібно вводити якомога швидше.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков допустив заборона на міжміське сполучення у разі погіршення ситуації з поширенням коронавіруса. Заборона може стосуватися, в тому числі і залізничного сполучення. Про це Аваков заявив в ефірі "Україна 24", передають Патріоти України.

За його словами, поки що в уряду немає точної відповіді щодо можливої заборони, проте дане питання обговорюється. "Якщо ми бачимо, що сполучення між містами буде нести реальну шкоду і реальне поширення інфекції, то ми повинні перекрити це сполучення", - сказав Аваков.

Раніше повідомлялося, що Аваков заявив про необхідність ввести в країні радикальний локдаун на три-чотири тижні. За його словами, жорсткі заходи потрібно вводити якомога швидше.

Водночас головний позаштатний інфекціоніст МОЗ Ольга Голубовська вважає, що для ефективного результату локдаун в Україні необхідно вводити мінімум на три тижні. Вона додала, що система охорони здоров'я України вже тріщить, хоча поки і витримує навантаження. Також повідомлялося, що прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що уряд готується до введення локдауну на новорічні свята.

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...