Обговорили криваві бої за Широкине: Ветеран "Азова" взяв участь у шоу найманців "ДНР"

"Бійці полку "Азов" категорично засудили вчинок побратима.

Колишній боєць полку "Азов" Михайло Бурмістенко з позивним "Бон" взяв участь у пропагандистському шоу з бойовиками "ДНР". Відповідне відео було розміщено на YouTube, повідомляють Патріоти України.

Бурмістенко разом з трьома бойовиками «ДНР» близько двох годин обговорювали події лютого 2015 року, а саме – Широкинську операцію. Тоді після обстрілу Маріуполя проросійськими найманцями полк "Азов" почав наступальну операцію щоб посунути лінію фронту від міста. Тоді і відбулися найбільш криваві бої за Широкине.

В полку "Азов" вже засудили участь екс-бійця в пропагандистському шоу. "Бійці полку "Азов" категорично засуджують вчинок ветерана нашого підрозділу. На нашу думку, будь-яка участь бійців української армії у фрік-шоу загарбників є неприпустимою. Такі дії ‒ на руку нашому ворогові, адже інформаційні баталії відіграють важливу роль у російсько-українській війні, що вже шостий рік триває на Донбасі", - зазначили там. У "Азові" нагадали, що під час операції загинуло 11 бійців полку, але вона завершилася успішно.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...