"Об’єднуємося, щоб боронити Україну. Робимо кожен, хто що може...": Марина Порошенко здала кров на потреби армії

Марина Порошенко разом з депутатками партії “Європейська солідарність” Софією Фединою та Іриною Фріз, позафракційним депутатом Гео Леросом та політологом Віктором Уколовим відвідали Міський центр крові, щоб здати кров на потреби української армії. Про це Марина Порошенко написала на сторінці у соціальній мережі, зазначають Патріоти України.

Вона повідомила, що кров для поранених захисників та захисниць України можна здати на вулиці Максима Берлінського в Києві. Марина Порошенко закликала небайдужих громадян долучитися, адже армія зараз потребує підтримки.

Вона зазначила, що із самого ранку тут утворилася черга.

“Це дійсно вражає, коли бачиш, як Українці об’єдналися у бажанні діяти, бути корисними, підтримувати наших Героїв і зробити все для нашої перемоги. Щиро дякую за це!” — написала вона.

Як повідомляв “Прямий”, Володимир Зеленський оголосив в Україні воєнний стан.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...