Обіймав посади в окупаційних "органах влади": Ексучасник "Україна має талант" отримав підозру

Правоохоронці повідомили про підозру у колабораціонізмі шоумену з Харкова, який погодився співпрацювати з російськими окупантами, передають Патріоти України з посиланням на Офіс генерального прокурора.

Судячи з фото, які опублікував Офіс генпрокурора, йдеться про Сергія Агаркова.

Зазначається, що чоловік став відомим у 2010 році завдяки участі у популярному українському телешоу "Україна має талант", де показував "трюки" - бив себе сокирою у живіт, засовував у ніс цвяхи та ковтав факел, що горів.

Слідство зазначає, що ще з 2014 року чоловік мав антиукраїнську позицію. Він був керівником організації "Союз народного единства" та одним з авторів сепаратистського проєкту "Дорожная карта Новороссии". Згодом він поїхав до Росії.

Під час окупації росіянами Балаклії підозрюваний обійняв псевдопосаду "заместителя мера" міста. Повідомляється, що чоловік так зрадів призначенню, що публічно зрізав табличку з іменем легітимного голови Ізюмської РДА. Наприкінці липня 2022 року він став "головою" так званої "Борівської військово-цивільної адміністрації".

Як "голова" псевдоадміністрації підозрюваний проводив службові наради з керівниками комунальних підприємств та держустанов, які функціонували під час окупації Борової. "Посадовець" організовував подання запитів до Росії, в яких зазначав потреби цих підприємств та установ, з проханням, аби російська влада допомогла їх вирішити.

Напередодні деокупації чоловік втік з Боровой разом з російськими військовими. Харків‘янину заочно повідомили про підозру у колабораційній діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК). Наразі вирішується питання про оголошення його у розшук.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...