Обірвана скрепа: Російська пропагандистка замість Криму чи Сочі обрала для відпочинку "бездуховну Гейропу"

Росіянам треба позамислитися над цим "дивом природи" та логіки. Адже їм весь час радять для відпочинку окупований Крим.

Катерина Андрєєва. Фото: МК.

Представники відомої іміджборди "Двач" в своєму офіційному "Твіттері" поіронізували над відпочинком прокремлівських телеведучих Катерини Андрєєвої і Ольги Скабєєвої, передають Патріоти України.

"Рубрика: Канікули російських пропагандистів. Ні, не Крим, а загниваюча Європа", - написав автор блогу.

Таким чином на "Двачі" посміялися над тим, як російські пропагандисти в своїх передачах ось уже кілька років розповідають про недоліки західних країн і щосили піарять відпочинок в анексованому Криму, але на ділі їдуть самі відпочивати в Європу, а не на захоплений півострів. Користувач "Твіттера" з ніком Чупакабра просто скопіював заголовок з якогось сайту "Катерина Андрєєва показала розкішну фігуру на відпочинку в Альпах", приписавши: "Ну що, як відпочили?".

Автор блогу П'ята колонка був ще різкіший, описуючи відпочинок Андрєєвої: "Устав от праведных пропагандистских трудов, телеведущая Екатерина Андреева отправилась отдыхать в Крым. Шучу, конечно. Она циничная бл***ь, а не ё**утая. В Швейцарию".

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...