Обіцяє скаржитись на "фашистів" до Гааги: СБУ заборонила в'їзд в Україну відомому російському продюсеру

Максим Фадєєв. Фото: РБК.

Служба безпеки України відзвітувала, що за минулий місяць заборонила в'їзд в нашу країну 41-й персоні. Серед них дві досить відомі особистості: лідер КПРФ Геннадій Зюганов і російський музичний продюсер Максим Фадєєв, повідомляють Патріоти України із посиланням на прес-службу СБУ.

Зюганов в даний список потрапляє не вперше. Для нього заборона продовжена ще на 3 роки. А ось продюсер групи "Срібло" і співачки "Глюкози" вперше потрапив під заборону. В Україну він не зможе в'їжджати найближчі 3 роки. Однак сам Максим Фадєєв вважає це рішення неправомірним.

На своїй офіційній стаканчику в "Інстаграм" він повідомив, що має намір звернутися до Міжнародного суду в Гаазі. "Як вам? Це сьогоднішня новина! Упевнений, що Міжнародний суд в Гаазі, розбереться в правомірності такого рішення!" - написав продюсер в мікроблозі. Шанувальники Фадєєва з України засмучені такою новиною. Вони підтримали продюсера і музиканта, але підкреслили, що сумніваються в зміні ситуації.


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...