Обіцяють "справжній шедевр": У Росії знімуть "відповідь" на "Гаррі Поттера" та "Володаря перснів"

Російська компанія "Союзмультфільм" екранізує казку "Тайны Чароводья" Юлії Іванової. Цей "шедевр" має стати "відповіддю" на "Гаррі Поттера" та "Володаря перснів". Про це заявили в компанії для пропагандистського медіа "РИА Новості", передають Патріоти України.

"Це захоплюючий і красивий світ із юними чарівницями Ельдою та Шані, які протистоять розколу всередині королівства, що складається з могутніх магічних орденів чаронітів. Тут також буде велика кількість оригінальних персонажів та сюжетних ліній", – повідомили у компанії.

У виданні "Российская газета" повідомили, що відповідну заяву зробила голова Ради директорів студії "Союзмультфільм" Юліана Слащова. Вона прокоментувала доручення президента РФ про популяризацію російських фольклорних героїв. "У нас у розробці кілька анімаційних повних метрів, які створюватимуть нових героїв на основі книг, уже написаних та прочитаних дітьми. Це наша відповідь "Гаррі Поттеру" та "Володарю перснів", – заявила вона.

Мобілізація українців з 25 років: ЗМІ підрахували, на скільки тисяч збільшиться військо України

четвер, 16 травень 2024, 17:55

Зниження призовного віку із 27 до 25 років збільшить особовий склад Збройних сил України приблизно на 100 тисяч військовослужбовців. Про це йдеться у статті "Української правди" "Старим тут місце. Як ЗСУ стали армією 40+ і чи вплине зниження мобілізаці...

Оновлення даних військовозобов’язаних під питанням? Уряд не надав ЦНАПам доступу до необхідних систем

четвер, 16 травень 2024, 17:44

Закон про мобілізацію передбачає, що частина відповідальності за оновлення даних військовозобов'язаних ляже на Центри надання адміністративних послуг. Однак уряд досі не надав ЦНАПам доступу до необхідних систем. Про це в коментарі LIGA.net повідомив с...