Обіцяють усе дезінфікувати: Відомий одеський ринок не закрився на карантин (відео)

Всім торговцям перед початком роботи міряють температуру і дезінфікують руки. Якщо у когось немає рукавичок або масок, їх видають.

Одеський ринок Привоз не закрили на карантин. Ринок продовжує працювати і відкритий для відвідувачів з 6 ранку до 6 вечора, передають Патріоти України.

Виданню повідомили, що всім торговцям перед початком роботи міряють температуру і дезінфікують руки. Якщо у когось немає рукавичок або масок, їх видають. Потім протягом дня охоронці й лікарі ще два рази обходять ринок із безконтактним термометром. Один раз на день всі торгові ряди обробляються спеціальним дезинфікуючим розчином.

"Це безпечно для продуктів. Речовину нам поставляє сертифікована компанія, з якою укладено договір. Вже через півгодини з прилавків можна торгувати, але ми обробляємо в кінці дня, коли товару немає і зручно попередньо все помити", - наголосили в адміністрації.

До карантину Привоз зачинявся на санітарний день один раз на місяць. Зараз це правило зберігається. При цьому керівництво не виключає, що в разі необхідності сандень проводитимуть щопонеділка.

Джерело: Думская

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...