Обіцяють врятувати у США: Останні новини про дівчину, яку підпалив наречений (відео)

У Бостоні успішне лікування пройшли 27 українців, яким у нашій країні не давали шансів.
Анастасія Ковальова. Фото: соцмережі.

5 липня 22-річній Анастасії Ковальовійіз Запоріжжя, яку підпалив наречений, провели першу операцію, інформують Патріоти України.

Лікарі зачищали відмерлі тканини та закривали рани свинячою шкірою. Її вартість склала 40 тис. грн, повідомив запорізький блогер Андрій Лукін. Шанси на порятунок жінки є – у американському Бостоні. Там рятують найважчих пацієнтів із опіками. Зокрема, успішне лікування пройшли 27 українців, яким у нашій країні не давали шансів. Про це повідомила мати потерпілої, Христина Ковальова.

"Сьогодні мені сказали, що мою дівчинку там можуть врятувати. Лікування абсолютно безкоштовне. Однак переліт на спеціалізованому медичному літаку буде коштувати 70 тисяч доларів. У нас таких грошей немає. Ледве зводимо кінці тут. Бо щодня потрібна величезна кількість препаратів", - розповіла Христина Володимирівна. Та звернулася до усіх небайдужих, хто має можливість, допомогти врятувати її доньку.

Допомогти одужати Анастасії Ковальовій можна, переказавши гроші на картку №5167 9855 0026 6457 (на ім'я Христини Ковальової).

28-річного Віталія Чайковського, який підпалив Анастасію, арештували на 60 діб без права на заставу. Таке рішення ухвалив Хортицький районний суд міста напередодні. В ході засідання він плакав, просив пробачення. Свою провину відкидав, мовляв то був нещасний випадок.

У Німеччині жорстоко побили переможця Ліги Європи-2022

вівторок, 30 квітень 2024, 23:43

Півзахисник Герти, яка виступає у другій Бундеслізі, Аймен Баркок був побитий в одному із нічних клубів Берліна. Про це пише Bild, передають Патріоти України. Повідомляється, що інцидент відбувся в неділю близько 4:30 ранку. Невідомі побили Аймена по о...

На Волині 19-річна мама отримала підозру за те, що заморила голодом власну дитину

вівторок, 30 квітень 2024, 22:55

На Волині через умисні дії матері немовля не прожило і двох місяців. ЇЇ підозрюють у тому, що заморила дитину голодом. Про це повідомляє прокуратура Волині, передають Патріоти України. «За процесуального керівництва прокурорів Луцької окружної прокурат...