Обіцяли мільйон: У Росії винесли вирок серійним ґвалтівникам, які заманювали жертв пропозицією про покупку невинності

«Угода» відбувалася в квартирі одного із зловмисників, де дівчину позбавляли невинності, але не платили за це.

До тривалих термінів позбавлення волі засуджено двох маніяків-вимагачів, які «купували» невинність. Про це МК повідомляє в своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

«Купимо вашу невинність за мільйон рублів», - оголошення приблизно такого змісту давали в соцмережах зловмисники: 37-річний підприємець і студент. Охочих було чимало.
«Угода» відбувалася в квартирі одного із зловмисників, де дівчину позбавляли невинності, але не платили за це. Причому жертву змушували писати боргову розписку на 3 млн рублів під відсотки. В результаті дівчина потрапляла в кабалу і не зверталася в поліцію.
Однак одна з жертв зважилася покласти край сексуальному терору. Зловмисників затримали, суд в Сергієвому Посаді засудив їх в сумі до 20 років позбавлення волі.

Нові зарплати для військових в Україні: Хто отримуватиме 190 тисяч

понеділок, 29 квітень 2024, 6:22

Кабінет міністрів з 1 квітня ухвалив додаткову фінансову винагороду військовим у розмірі 70 тисяч гривень. Ця виплата може застосовуватися вже з цього місяця. Це не заміна 100 тисяч "бойових", а додаткова винагорода для тих, хто перебуває на передовій,...

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...