Обіцяли "веселитись" у ліжку: 36-річний єгиптянин показав, як провів Різдво зі своєю 82-річною дружиною-британкою (відео)

У Мережі опубліковано відео, на якому 36-річний громадянин Єгипту Мохамед Ібрагім, який одружений із 82-річною британкою Айріс Джонс, готує для неї святкову вечерю — наспівуючи та жваво рухаючи стегнами. Про це повідомляє видання Mirror, передають Патріоти України.

На опублікованих кадрах видно, як Мохамед готує вечерю в бунгало своєї дружини 25 грудня. Він нарізує овочі і водночас пританцьовує, наспівує арабською мовою та імпровізує з інгредієнтами. Піднісши сковороду до камери, співає “Oh yeah that's food” (“О так, це їжа”) після чого Айріс відповідає йому, що їй дуже приємно. Після цього чоловік просить вимкнути запис, що його дружина й робить.

Слід сподіватися, що пара виконала свою обіцянку, яку Айріс Джонс озвучила пресі раніше. Вона зізналася, що не збирається обмінюватися подарунками, оскільки обоє мають все, що їм потрібно, тому вони проведуть це свято в ліжку з перервою лише для того, щоб послухати промову королеви Британії.

“Ми будемо їсти сир на тості, а потім пиріжки з фаршем і збиті вершки, які я з’їм з його тіла – я ніколи цього не робила”, - говорила 82-річна жінка.

У коментарях від відео на YouTube подружжю висловлюють найкращі святкові побажання. "Я сподіваюся, що ви обоє чудово провели різдвяний день разом", - йдеться в одному з дописів.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...