Обіцяли за "пустяк" грубі гроші: Чорні трансплантологи намагалися вивезти українських дітей до Москви

Чи повернулись би діти в Україну і залишились принаймні частково здоровими, або пішли б на повну "розброрку" - невідомо

Чотирьох українських підлітків намагалися вивезти до Москви скупники людських органів. Як розповіли в поліції, дітей повинні були направити в клініку, де у них вилучили б на продаж частину печінки. Один з хлопчиків виявився сином колишнього співробітника правоохоронних органів, зазначають Патріоти України.

Як повідомив начальник профільного департаменту Національної поліції Артем Крищенко, надійшла інформація про те, що готується операція з вивезення неповнолітніх в Росію для забору органів. Поліція почала розслідування і з'ясувала цікаві деталі.

"У минулому році в Києво-Святошинський суд ми направили таку справу. Його суть: нам надійшла інформація, що чотирьох неповнолітніх з Київської області ділки намагалися відправити в Москву для видалення частини печінки. Ми взяли ці відомості в розробку, вони підтвердилися, потім вийшли на чотирьох фігурантів. Підлітками рухало бажання швидко розбагатіти. Один з них, до речі, був сином колишнього поліціянта", - розповіли деталі Крищенко в коментарі для видання "Сьогодні".

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...