Обіцяли ж, що до кінця тижня буде легше: Укренерго різко зменшить обсяг відключень у четвер

Наразі енергетики тримають слово, не зважаючи на труднощі. Адже раніше сьогодні Укренерго лякало збільшенням відключень світла через зниження потужності на деяких енергооб'єктах.

В Україні у четвер знову будуть діяти цілодобові графіки відключення світла. Але світло буде вимикатись по одній черзі, повідомило Укренерго у середу, 4 вересня, передають Патріоти України.

"Завтра, 5 вересня, у всіх регіонах упродовж всієї доби прогнозується застосування 1 черги відключень", – йдеться у повідомленні.

Енергетики обіцяють, що живлення критичної інфраструктури не буде обмежуватися. Однак в обсягах застосування обмежень можливі зміни, про які повідомлятимуть окремо.

Маються на увазі перед усім прикрі проблеми з Південноукраїнською АЕС через неякісний ремонт, що поставило під сумнів плани енергетиків вийти на бездефіцитний режим до кінця тижня.

Інформацію про конкретні графіки відключень можна дізнатись на сайтах обленерго чи на їхніх сторінках у соцмережах.

Як відомо, коли обленерго застосовують одну чергу графіків відключень – це 4 години обмежень на добу, дві черги – 8 годин обмежень, три черги – 12 годин обмежень, чотири черги – більше 12 годин обмежень. Чим більше одночасно відключається черг, тим ймовірніше застосування відключень у світло-сірих зонах графіків.

Ще й заявив, що мріє про зйомки в РФ: Культовий голлівудський актор обурив українців перекладом російського прислів'я (відео)

середа, 4 вересень 2024, 21:43

Голлівудський актор Віллем Дефо виклав відео, як він переклав англійською російське прислів'я, і потрапив під хвилю хейту з боку українців. Своє обурення українці висловили в соцмережі Х, передають Патріоти України. Так, Дефо зачитав прислів'я "Хороша ...

Історія короля Артура отримала питомий аргумент на справжність завдяки новому відкриттю археологів у Шотландії (фото)

середа, 4 вересень 2024, 21:05

Легенда про Артура нероздільна від Мерліна: знайти головного чаклуна королівства означає практично підтвердити існування легендарного короля Британії. Археологи виявили давні поховання та залишки укріплень у регіоні Твіддейл на півдні Шотландії, які мо...