Обіцяне різке похолодання ще трохи зачекає: Синоптики уточнили прогноз погоди на 27 березня

Хмарно з проясненнями, подекуди опади: прогноз погоди на 27 березня фото 1

У понеділок, 27 березня, погода в Україні буде хмарною з проясненнями. У деяких регіонах очікуються опади. Температура в країні коливатиметься від 0° до 17° тепла. Про це повідомив Український гідрометеорологічний центр.

У східних областях, вночі на Лівобережжі та в Карпатському регіоні піде невеликий дощ. Удень у західних областях очікуються помірні, а місцями значні дощі, у Карпатах – дощі з мокрим снігом. На решті території опадів не буде.

Вітер переважатиме південний та південно-західний зі швидкістю 7-12 м/с. У західних областях вдень місцями пориви сягнуть 15-20 м/с.

Температура в країні вночі становитиме 2-7° тепла, удень – 12-17° вище нуля. У західних областях вдень очікується 4-9° тепла. У Карпатах вночі та вдень стовпчики термометра вкажуть 0-5° тепла.

У Києві та області також буде хмарно з проясненнями та без опадів.

Вітер пануватиме південний зі швидкістю 5-10 м/с.

Температура по області вночі становитиме 2-7° тепла, удень – 12-17° вище нуля. У Києві вночі очікується 3-5° тепла, вдень стовпчики термометра покажуть 12-14°.

"Вітаємо німецьке телебачення ZDF": Фільм про евакуацію мирних жителів з Мар'їнки отримав престижну відзнаку (відео)

середа, 24 квітень 2024, 21:15

Документальний фільм німецького режисера та журналіста Арндта Ґінцеля «Білий янгол – кінець Мар'їнки» отримав золоту нагороду та гран-прі телекінопремії New York Festival. Про це повідомила пресслужба МВС України, передають Патріоти України. Переможців...

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...