Обіцяв молодим чоловікам "кар'єру моделей": У США заарештували 80-річного ексголову мережі магазинів одягу за звинуваченням у торгівлі людьми

У США заарештували колишнього главу американської мережі магазинів одягу Abercrombie & Fitch Майка Джеффріса за звинуваченням в організації торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації. Про це повідомляє BBC у вівторок, 22 жовтня, передають Патріоти України.

Разом із Джеффрісом заарештували його британського партнера Метью Сміта, а також імовірного посередника. Адвокати Джеффріса і Сміта заперечували причетність чоловіків до будь-яких правопорушень.

Як пише CNN із посиланням на джерела, в обвинувальному висновку йдеться, що Джеффріс із двома спільниками в період із грудня 2008 по березень 2015 року займалися секс-торгівлею, вербуючи молодих чоловіків, що хотіли стати моделями. За словами іншого джерела, їх також підозрюють в організації вечірок, на яких чоловікам давали наркотики, алкоголь і віагру для здійснення сексуальних актів.

ФБР почало розглядати справу торік після розслідування BBC про те, що Джеффріс і його партнер сексуально експлуатували чоловіків на заходах, які проводили у своїх резиденціях у Нью-Йорку та готелях по всьому світу. Розслідування показало існування складної схеми за участю посередника і мережі вербувальників, які знаходили людей для участі в заходах.

Журналісти BBC поговорили з 12 чоловіками, які розповіли, що відвідували або організовували заходи, пов’язані з сексуальними діями, що проводилися для 80-річного Джеффріса і 60-річного Сміта в період із 2009 до 2015 року. Вісім чоловіків сказали, що їх завербував посередник — за даними BBC, це 70-річний Джеймс Джейкобсон. Сам Джейкобсон заперечує цю інформацію.

Деякі з чоловіків розповіли BBC, що їх ввели в оману щодо характеру подій або не сказали, що йдеться про секс. Інші заявили, що розуміли, що захід матиме сексуальний характер, але він виявився не зовсім таким, як вони очікували. Усім співрозмовникам журналістів заплатили. Кілька людей розповіли BBC, що посередник або інші «рекрутери» порушували питання можливої співпраці з A&F як моделей.

"Чим більше ми будемо мати планів дій...": У ЗСУ виступили за підготовку жінок до оборони

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 23:40

Хоча жінки в Україні на сьогодні не підлягають обов'язковому призову на військову службу, їх варто підготувати до оборони. Таку думку висловив голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко, передають Патріоти України. "Чи потрібно це буде ...

Може стати "дефіцитом"? Українців попередили про можливу нестачу одного з найдоступніших фруктів

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:55

Українцям може не вистачити яблук – далися взнаки несприятливі погодні умови та високий попит на цей фрукт у харчовій промисловості. Тому вітчизняних яблук у супермаркетах може бути значно менше, аніж зазвичай, що впливає на ціну цього продукту. Про це...