Обіцяв одружитись: На Тернопільщині жінка віддала "американцю" 122 тис. грн, а він зник

У Тернопільській області жінка віддала шахраю 122 тис. грн, бо він пообіцяв їй заміжжя. Проте коли шахрай отримав кошти, то зник. Про це повідомили в поліції Тернопільської області, передають Патріоти України.

За даними поліції, жителька одного із сіл Тернопільського району в Інтернеті познайомилась із іноземцем. Чоловік запевняв, що він "громадянин США" та обіцяв потерпілій заміжжя.

Згодом "наречений" заявив, що його мати тяжкохвора та потребує коштів на лікування. Тоді жителька Тернопільщини вирішила допомогти "майбутньому чоловіку" та переказала йому 122 тис. грн.

Після цього "іноземець" зник. Потерпіла звернулась до поліції. Правоохоронці відкрили провадження за статтею 190 ККУ. Триває слідство.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...