Обіцяв вбити: На Волині чоловік прийшов до тещі й підірвав на її подвір'ї гранату (фото)

Зловмиснику інкримінують замах на умисне вбивство.

На Волині чоловік підірвав гранату на подвір'ї власної тещі. Про це повідомляє прес-служба поліції регіону, передають Патріоти України.

"Учора до поліції зателефонувала 25-річна жителька Ковельського району та повідомила, що чоловік, з яким вона перебуває на стадії розлучення, прийшов до будинку її матері та, погрожуючи розправою, кинув на подвір’я предмет, схожий на гранату. Предмет вибухнув. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав. Правопорушник перебував у стані алкогольного сп’яніння", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці під час огляду місця вибуху вилучили металеві уламки, характерні для вибуху гранати Ф-1, предмет, схожий на запобіжний важіль осколкової ручної гранати, зразки грунту тощо. "Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15 ч. 2 п. 5 т. 115 Кримінального кодексу України. Мова йде про замах на умисне вбивство вчинений способом, небезпечним для життя багатьох осіб. Санкція статті передбачає від десяти до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Після оголошення підозри затриманому обиратимуть міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Досудове розслідування триває", - заявили в поліції.


"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...