Обіцяв забудовнику "порішати" штучно створені перепони: Чиновника "Нафтогазу" затримали на мільйонному хабарі

Чиновника Нафтогазу затримали на мільйонному хабарі

Затриманий обіцяв за чималу винагороду прискорити приєднання новобудови до електромереж.

Директора філії підрозділу Нафтогазу України у Львівській області затримали під час отримання хабара в мільйон гривень, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Офісу генерального прокурора у вівторок, 1 червня.

"За даними слідства, керівник філії отримав від директора одного з товариств Новояворівська, яке займається продажем нерухомості, неправомірну вигоду в розмірі 1 млн грн. За цю суму він обіцяв допомогти, щоб новозбудований підприємством багатоквартирний будинок був приєднаний до електромереж якнайшвидше, не чекаючи, коли буде побудована додаткова підстанція, до якої і повинно бути підключення", - йдеться в повідомленні.

Також директор філії підрозділу Нафтогазу обіцяв не відключати від електропостачання сусідній будинок тієї ж компанії, який вже зданий в експлуатацію, але підключений до електромережі з порушеннями правил.

Зараз він затриманий згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України відразу після передачі коштів, предмет неправомірної вигоди вилучено.

У Москві палає і валиться завод, під рухнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...