Обіцяв жертві допомогти із пошуком роботи, а сам зґвалтував: Суд виніс вирок жителю Одещини

В Одеській області чоловік зґвалтував жінку, з якою познайомився на вулиці. Про це повідомили у поліції Одеської області, передають Патріоти України.

Правоохоронці уточнили, що потерпіла звернулася із заявою про те, що незнайомий їй чоловік, з яким вона познайомилася на вулиці, заманив її до себе додому, де побив, зґвалтував та відібрав особисті речі і гроші.

Поліцейські з’ясували, що зловмисник під час розмови з жінкою дізнався, що вона шукає роботу, і, скориставшись цим, пообіцяв відвезти її нібито на своє підприємство та працевлаштувати, але дорогою заїхав із нею додому, щоб взяти якісь речі.

"Однак в оселі чоловік одразу завдав жінці декілька ударів кулаком по голові, пригрозив ножем і зґвалтував. А після цього знову побив і відібрав гроші, мобільний телефон, золоті прикраси", - йдеться у повідомленні поліції.

Зловмисника розшукали і затримали, вилучивши у нього майно потерпілої. Санкція частини 1 статті 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років, а санкція частини 4 статті 187 (розбій) того ж кодексу – від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...