Об'їздив кілька міст: Чоловік у пікселі і з сокирою обкрадав магазини (фото)

Із початку року до поліції зверталися жителі Лозової, Первомайського, Змієва, Слобідського, Новобаварського та Холодногірського районів Харкова. Вони повідомляли про крадіжки з магазинів. Зокрема, 11 червня крадій із сокирою та фомкою увірвався до магазина у Краснопавлівці та украв металевий сейф. Збитки склали 6755 гривень. З іншого магазина він виніс 6000 гривень, ще з одного — 600 гривень, туди він проник за пів години після попереднього пограбування, зазначають Патріоти України.

Поліцейські встановили зловмисника. Ним виявився 38-річний переселенець із Донеччини. Перед тим, як іти на крадіжку, чоловік переодягався у військову форму, прикривав обличчя й брав сокиру. Наразі встановлено 26 фактів крадіжок.

"Чоловік мешкав в місті Первомайський. Раніше він був судимий за крадіжку та нанесення середньої тяжкості тілесних ушкоджень", — розповіли у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікові оголосили підозру поки по трьох епізодах крадіжок у Лозівському районі. Санкція статті передбачає до восьми років ув'язнення. У четвер 7 вересня у чоловіка вдома провели обшук і виявили вогнепальну зброю та речові докази. Зловмиснику обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на два місяці.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...