Обізналися й тепер... вибачаються: Мафія випадково розчинила в кислоті не того чоловіка

В Італії два боси мафіозного клану "Польверіно" запропонували родичам постраждалого компенсацію у 60 тисяч євро — вони розчинили в кислоті не ту людину. Про це пише The Telegraph, передають Патріоти України.

За даними видання, 2000 року 26-річного Джуліо Джаччо вбили пострілом у голову і розчинили в кислоті. Двоє членів мафії в Неаполі вважали, що він має сексуальні стосунки із сестрою одного з них. Але це був випадок хибної ідентифікації — Джаччо не мав нічого спільного ані з нею, ані з кланами, які контролюють організовану злочинність у Неаполі.

56-річний Сальваторе Каммарота та 64-річний Карло Наппі, які вже мають судимості за мафіозні злочини, запропонували сімʼї загиблого 60 тисяч євро і нерухомість вартістю 120 тисяч євро. Але сімʼя відмовилася від пропозиції і вимагає правосуддя.

Чоловіків арештували лише у грудні 2022 року. "Польверіно" — один із найбільших кланів неаполітанської мафії, який контролював трафік гашишу. У Неаполі та його околицях він також займався рекетом, мав монополію у сфері азартних ігор. Йому належали сотні об'єктів нерухомості, торгові центри, зали гральних автоматів, йдеться у комюніке міністерства.

2013 року майже 100 учасників угруповання було заарештовано в Італії та Іспанії.

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...