Обізвали фашистом: У Києві прихильники комуністів накинулися на ветерана АТО, який прийшов до Вічного вогню (відео)

У неділю, 9 травня, в Києві сталася суперечка між учасником АТО на Сході України та кількома жінками, якиі почали лаятися на нього, через те, що той був у формі Збройних сил України, повідомляють Патріоти України.

Ветеран війни на Сході України був у військові формі та з орденом Богдана Хмельницького на грудях. У руках у нього був портрет його батька, який брав участь у ІІ Світовій війні. Однак прихильниці комуністів почали ображати військового та називати учасників Революції Гідності фашистами.

Ветеран АТО спокійно реагував на заяви жінок і нагадав їм, що на Донбасі росіяни, які раніше воювали разом з українцями проти нацистів, убивають наших співгромадян. "Мій дід воював з росіянами пліч-о-пліч. А сьогодні кілька тисяч росіян на Донбасі вбивають українців", – заявив ветеран.

Джерело: Обозреватель

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...