Обличчя "русского мира": Антимайдановець "Топаз" погрожував інваліду та накинувся із кулаками на його захисника

За свідченням очевидців, під час інциденту Гнат Кромський також пошкодив автомобіль.

Скандально відомий «антимайдановець» Гнат Кромський (більше відомий під кличкою «Топаз») потрапив в публічний скандал в Харкові. У неділю, 4 серпня, він образив пенсіонера з інвалідністю та поліз у бійку до чоловіка, який заступився за людину похилого віку, передають Патріоти України.
За свідченням очевидців, під час інциденту Кромський також пошкодив автомобіль. «Вчера днем на Благбазе Топаз оскорблял и угрожал пенсионеру-инвалиду и кидался с кулаками на вступившемуся за пенсионера гражданина и повредил автомобиль. Получил … и успел побывать в нокауте до приезда полиции», — повідомив очевидець в харківському пабліку.

Нагадаємо, Кромський був засуджений до 8-річного ув'язнення за злочини під час Євромайдану, але вийшов на свободу достроково - в кінці вересня 2018 року завдяки «закону Савченко».

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...