Обличчя "русского мира": На Миколаївщині мародерствують російські ДРГ, а солдат люди ганяють палками, - голова ОДА

На Миколаївщині мародерствують російські ДРГ, забирають в людей автомобілі, продукти. Про це сказав керівник Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім у телемарафоні, передають Патріоти України.

Він зазначив, що "є факти, коли забирають автомобілі, вивантажують продукти у людей". При цьому Кім зазначив, що цим займаються "не російські солдати, а це російські ДРГ, що відбирають транспорт для своїх цілей":

"Російські солдати – це 18-річні пацани, які взагалі не знають навіщо вони сюди приїхали. Їх люди палками виганяють з сіл – вони кидають машини й тікають".

Мобілізація українців з 25 років: ЗМІ підрахували, на скільки тисяч збільшиться військо України

четвер, 16 травень 2024, 17:55

Зниження призовного віку із 27 до 25 років збільшить особовий склад Збройних сил України приблизно на 100 тисяч військовослужбовців. Про це йдеться у статті "Української правди" "Старим тут місце. Як ЗСУ стали армією 40+ і чи вплине зниження мобілізаці...

Оновлення даних військовозобов’язаних під питанням? Уряд не надав ЦНАПам доступу до необхідних систем

четвер, 16 травень 2024, 17:44

Закон про мобілізацію передбачає, що частина відповідальності за оновлення даних військовозобов'язаних ляже на Центри надання адміністративних послуг. Однак уряд досі не надав ЦНАПам доступу до необхідних систем. Про це в коментарі LIGA.net повідомив с...