Обличчя "русского мира": Російський командир поскаржився на окупантів-алкоголіків з Чувашії і натякнув на розправу (відео)

Російський командир, який приїхав воювати проти України, поскаржився, що його підлеглі із Чувашії пиячать на фронті. Також він натякнув, що окупантам-алкоголікам лишилося жити не довго, передають Патріоти України.

Крім того, загарбник пригрозив мешканцям Чувашії фізичною розправою. Відео з п'яними воєнними злочинцями опублікував у Telegram Сергій Стерненко.

Російський командир на відео повідомив усі свої персональні дані – Єгоров Микола Михайлович із позивним "Зима". Окупант показав двох п'яних росіян із Чувашії з перебинтованою головою та кровотечею з носа.

Загарбник поскаржився, що окупанти виконують бойові завдання у стані алкогольного сп'яніння. Також він натякнув, що незабаром на цих окупантів чекає фізична розправа.

При цьому воєнний злочинець назвав свою адресу проживання в РФ і заявив, що фізична розправа чекає на тих, хто захоче заступитися за окупантів-алкоголіків із Чувашії.

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...

Слуги Зеленського різко піднімають податки і собі зарплатню. А тим часом вже третині українців має гроші тільки на їжу, і ще кожному десятому не вистачає навіть на це - соціологи

субота, 27 липень 2024, 20:00

32% сімей в України грошей вистачає лише на їжу - купувати одяг складно. Про це повідомляє видання Дзеркало тижня з посиланням на дані Центра Разумкова, передають Патріоти України. . Ще майже половині сімей українців (48%) грошей вистачає на їжу та о...