"Облили мазутом двері": У Києві могли підпалити відділення "Укрпошти" через повістки ТЦК

У Києві невідомі здійснили підпал двох відділень "Укрпошти", ймовірно, через доставку мобілізаційних повісток, які листоноші розносять від територіальних центрів комплектування (ТЦК). Про інцидент повідомив у своєму дописі в Facebook письменник Андрій Кокотюха у неділю ввечері, 27 жовтня, передають Патріоти України.

"У нас підпалили відділення "Укрпошти". Облили мазутом двері і запалили. Водночас так само горіло інше відділення на районі. На пошті мені сказали: це через те, що пошта носить повістки ТЦК. Я не знаю, як поштарі про це дізналися. Можливо, було якесь попередження. Можливо, одна з версій. Але доки пошта не носила повісток — підпалів справді не було", — зазначив він.

Кокотюха висловив занепокоєння, що "Укрпошта" може стати новим об'єктом для атак паліїв, як це сталося з автівками військовослужбовців. За його словами, на місці події працівники пошти пов’язали інцидент із рознесенням повісток.

Письменник також зауважив, що випадки підпалів військових автомобілів та пошкоджень інфраструктури, зокрема на залізниці, почастішали. Він наголосив, що навіть тилові міста більше не є повністю захищеними через активну діяльність російської агентури та нічні атаки дронів.В "Укрпошті" чи поліції інцидент поки не коментували.

Зеленський подав у Раду законопроєкти про продовження мобілізації та воєнного стану: На який термін

понеділок, 28 жовтень 2024, 11:35

Президент Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроєкти, якими пропонує продовжити в Україні воєнний стан і загальну мобілізацію ще на 90 днів — до 7 лютого 2025 року. Про це йдеться в картках законопроєктів №12151 та №12152, передають Патр...

"Це дослідження демонструє справжню історію успіху": Що дало запровадження 4-денного робочого тижня в Ісландії

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:56

Ісландія продемонструвала виняткові темпи економічного зростання після того, як в країні було запроваджено чотириденний робочий тиждень, передають Патріоти України. Згідно з новим дослідженням, за підсумками 2023 року ВВП Ісландії зріс на 5%, що є напр...