Облив себе бензином та підпалив: На Київщині чоловік намагався скоїти суїцид на очах у дружини (фото, відео)

У селищі Красилівка Київської області в неділю, 5 березня, чоловік на очах у дружини облив себе бензином та підпалив. Його госпіталізували. Про це повідомив начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов, передають Патріоти України.

60-річний житель Красилівки намагався вчинити самогубство. Він на очах у дружини облив себе бензином, після чого підпалив. Поліцейські та рятувальники прибули на місце події та допомогли медикам госпіталізувати потерпілого.

"Поліція Київщини з’ясовує обставини інциденту. Закликаю громадян бути уважними до своїх рідних. В разі критичних ситуацій, загрози життю чи здоров’ю одразу повідомляйте до поліції", - написав Нєбитов.


Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...

Військовозобов’язаний відмовився від повістки, бо... злякався ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 20:39

Великобагачанський районний суд Полтавської області призначив рік тюрми 42-річному військовозобов’язаному за те, що той ухилився від призову на військову службу під час мобілізації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на дані судового реє...