Облив сірчаною кислотою матір з дітьми: У Миколаєві відправили за ґрати ревнивця, який вирішив вбити дружину (фото)

У Миколаєві апеляційний суд залишив у силі вирок щодо чоловіка, який облив дружину і дітей сірчаною кислотою, зазначають Патріоти України.

За даними правоохоронців, в 2020 році обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, під час конфлікту через ревнощі вирішив вбити дружину. Для цього він вилив на неї 81% сірчану кислоту з пляшки. Частина речовини потрапила і на дітей - однорічну дівчинку і 15-річного хлопчика, повідомляє прес-служба суду.

В результаті їм були заподіяні тілесні ушкодження у вигляді хімічних опіків середнього ступеня тяжкості. Потерпіла і діти були госпіталізовані в лікувальні установи Миколаєва.

Обвинувачений подав апеляційну скаргу, в якій зазначив, що не згоден з рішенням суду першої інстанції в частині кваліфікації його дій за ч.2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України, стверджуючи, що не хотів вбивати.

Доводи та твердження обвинуваченого, про які йдеться в апеляційній скарзі, колегія суддів апеляційної інстанції вважає безпідставними.

За результатами розгляду скарги Миколаївський апеляційний суд постановив апеляційну скаргу обвинуваченого залишити без задоволення, а оспорюваний вирок Вознесенского суду Миколаївської області – без змін.


Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...