Обмеження не для всіх? Під час режиму економії світла в Одесі відкрили льодову ковзанку та луна-парк

В одеському парку Шевченка, попри режим економії електроенергії, відкрили льодову ковзанку. Устаткування для підтримки льоду потребує значних енерговитрат, передають Патріоти України.

"У той час, як сотні тисяч одеситів цілодобово не отримують електрики, всі гірки, гойдалки, колесо огляду… працюють і світяться, як новорічна ялинка. Навколишні вулиці та будинки при цьому занурені у повну темряву: світло у віконцях одеситів можна побачити лише завдяки наявності у мешканців незалежних джерел живлення. У булочній на сусідній вулиці продавці запалили свічки", — пише видання.

Зазначається, що у неділю в парку відкрилася льодова ковзанка. І нагадує, що "обладнання з виробництва та підтримки льоду вимагає серйозних витрат та постійної подачі електроенергії".

Крім того, пише Думська, за 50 метрів від ігроленду розташована новітня одеська трансформаторна підстанція Маразлієвська, але живлення з неї подається тільки в луна-парк.

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...