Обморозив у літаку: Як Зінченко ледь не втратив ногу в 17 років

Футболіст лондонського Арсеналу і збірної України Олександр Зінченко розповів, що на початку кар'єри ледь не втратив ногу через обмороження. Про це повідомляє The Sun, передають Патріоти України.

Зінченко розповів, що у 17 років у нього була травма щиколотки і під час польоту в Німеччину на перегляд у Гоффенгайм він попросив стюардесу принести йому лід, що ледь не закінчилося трагедією. «Спочатку вона не зрозуміла мене, бо моя англійська була не дуже хорошою, а німецькою я не говорив. Але вона принесла те, що виглядало як лід у пластиковій упаковці.

Я поклав його на щиколотку і заснув. Через годину я прокинувся і очікував побачити пакет з розтанулою водою. Але його не було. Тоді я подивився на свою щиколотку. Вся шкіра стала білою. Я знову надів шкарпетку і, приблизно через 20 хвилин вона почала грітися і покриватися пухирцями.

Коли ми приїхали до Франкфурта, там чекав асистент мого агента. «У мене невеличка проблема», — сказав я йому. Я думаю, я шокував його на все життя, коли показав свою щиколотку.

Ми поїхали до академії Гоффенгайма, і мене одразу відвели до фізіотерапевта, який зняв мою шкарпетку і став майже таким же білим, як шкіра на моїй щиколотці, коли побачив це.

З його реакції я зрозумів, що це погано. «Ми забираємо тебе до лікарні, прямо зараз». Мене терміново відвезли в операційну, де мене негайно прооперували.

Вони видаляли гангренозні тканини. Якби це поширилося, це могло б уразити всю ногу, і її потрібно було б повністю видалити. Причина? У мене було обмороження.

Виявилося, що коли стюардеса дала мені не звичайний лід, а сухий. Він утричі холодніший і моя щиколотка зазнала впливу арктичних температур. Німецький лікар подивився на мене серйозно. «Ти щасливчик. Ти приїхав вчасно. Якби на хвилину пізніше, ти міг би втратити ногу», — розповів Зінченко.

Вже 27-й випадок цього року: У Швеції чоловік подав позов проти держави, бо його помилково визнали мертвим

субота, 26 жовтень 2024, 14:05

Житель шведського міста Улофстрем Джонатан Равелін судиться з державою, оскільки у листопаді 2023 року його помилково оголосили мертвим, заблокувавши банківський рахунок і цифрове посвідчення особи. Про це повідомляє The Local, передають Патріоти Украї...

"Не передбачав, що так буде": Харківський блогер після конфлікту з ТЦК заявив, що йде служити до Нацгвардії

субота, 26 жовтень 2024, 13:43

Харківський блогер Сергій Спарта, якого вчора вранці співробітники ТЦК забризкали з газового балончика та побили, вирішив піти служити до Нацгвардії. Про це він повідомив у своєму ТікТок, передають Патріоти України. "Я вдома, зі мною все нормально. Зви...