Обнімашки найкращих друзів: Папуги потоваришували з котом і приходять до нього подрімати (відео)

Кіт настільки добре потоваришував із папугами, що ті абсолютно спокійно ходять до нього дрімати. На опублікованому в мережі відео можна побачити, як кілька птахів жовтого забарвлення зручно вмостилися поруч з котом, поки той спить, зазначають Патріоти України.

Пізніше один із папуг заліз до пухнастого улюбленця прямо під лапку і сидів там. Кота, схоже, ситуація, що склалася, ніяк не бентежила. Навпаки, він спокійно лежав на дивані та насолоджувався веселою компанією.

Користувачі були вражені тим, що побачили. Вони пишуть, що вперше спостерігають, щоб кішка та птахи знаходилися так близько один з одним. А деякі не повірили в щирість цієї дружби і навіть припустили, що незабаром "кішка почне ікати і з'явиться жовте пір'я".

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...