"Оборотні" в погонах: У прокуратурі Києва зникли $300 тисяч (відео)

Кошти, про які йде мова, належать конвертаційному центру, який пов’язують з “хрещеним батьком контрабанди” Вадимом Альперіним.

У прокуратурі Києва зберігалися приблизно 300 тисяч доларів. Планувалося, що їх мають повернути, але, виявилося, що вони фальшиві. Про це повідомляє Слідство.Інфо, передають Патріоти України.

Кошти, про які йде мова, належать конвертаційному центру, який пов’язують з “хрещеним батьком контрабанди” Вадимом Альперіним. Згідно з постановою суду, гроші повинні були бути повернуті власникам центру. Однак, коли вони з’явилися в прокуратуру, щоб повернути собі гроші, з’ясувалося, що 272 тисячі доларів, не справжні. Зберігання купюр здійснювалося 5 місяців в будівлі прокуратури — у мішках. Хоча за процедурою повинні були лежати на депозитному рахунку.В результаті троє власників звернулися в суд. Вони виграли справу в кінці минулого року. Довелося для погашення боргу виділяти з держбюджету 9 мільйонів гривень, у тому числі зниклі з прокуратури 272 тисячі доларів за офіційним курсом і моральну компенсацію.

З боку правоохоронців цією справою займався екс-слідчий Антон Дрозд. Саме він зберігав заарештовані кошти, а пізніше намагався віддати власникам підробки. Тепер йому на рік заборонено підвищення по службі, а його працівникам — на півроку.

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...

"Це ж неподобство – спілкуватись мовою ворога": Милованов розповів історію про російськомовних бійців ЗСУ у США

середа, 1 травень 2024, 22:29

Ексміністр економіки Тимофій Милованов розповів історію, як у США російськомовні українські військові здивували українську діаспору. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України. "Російська мова в Україні. Що скаже про це діаспора. Приколь...