"Обожнює життя і вірить у те, що молитви допомагають": Літня українка з Бердичева стала справжньою зіркою - її екстравагантність вражає (фото)

Літня українка Віра з Бердичева стала впізнаваною у своєму місті, завдяки своїм екстравагантним образам. Жінка вже на пенсії, але працює. Вона допомагає інший літній жінці і їздить через все місто до неї. Перед виходом вона робить собі зачіску, сміливий макіяж і відправляється в дорогу. Фотограф Іванка Ліщук вирішила закарбувати на знімках Віру, передають Патріоти України.

Знайти Віру в місті було непросто, у неї немає мобільного телефону, зате є невгамовне бажання до життя і тяга вбиратися. "Пані Віра дуже привітна, її добре знають на ринку, де вона купує свої костюми, косметику і прикраси, а також в ательє, куди вона ходить втілювати найсміливіші дизайнерські фантазії. Зараз Віра доглядальниця, а колись малювала на заводі агітаційні плакати", - розповіла про неї фотограф.

Щоранку вона вибирає вбрання, робить макіяж, будує на голові якусь триповерхову зачіску. У неї в наявності багато перук. Після вона сідає на маршрутку і їде на інший кінець міста до жінки Олени, за якою доглядає, а ввечері на останній маршрутці повертається додому. У Віри є син, але з ним вона не дуже близька. Про свій вік говорити не дуже любить. Лише обмовилася, що відчуває себе на 5-7 років. Віра обожнює життя і вірить в те, що молитви Богу допомагають.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...