Ображала ЗСУ і билась з дітьми: На Львівщині звільнили і оштрафували вчительку після гучних скандалів

На Львівщині суд визнав 52-річну вчительку, яка опинилася в епіцентрі скандалу після бійки з учнем в приміщенні школи, винною у булінгу щодо дітей, передають Патріоти України.

Як пише ZAXID.NET з посиланням на постанову суду, вчительку англійської мови школи №2 в Миколаєві (Стрийський район Львівської області) звинувачували у систематичному булінгу щодо учнів 7-А класу та вчиненні фізичного насильства щодо дітей. Це сталося після того, як розголосу набув інцидент, що стався навесні – тоді вчителька побилася в коридорі з учнем, намагаючись відібрати у нього м’яч. Діти зняли те, що відбувалося, на телефон, а запис зрештою було поширено соцмережами.

Учні та батьки зрештою розповіли, що конфліктні ситуацію відбуваються регулярно. Також сплив той факт, що вчителька ображала українських військових в розмовах з дітьми. Зокрема, казала, що "воїни на фронті такі ж тупі, як і учні класу, та ніколи не переможуть".

Щодо вчительки було складено протокол про адміністративне правопорушення. Згідно з постановою суду, під час розгляду справи вчителька не визнала себе винною і заперечувала, що вдається до булінгу. Інцидент з бійкою вона описала так: "Навалилась на учня та, застосовуючи силу, відбирала у нього м’яч. … Не застосовувала фізичної сили до дитини, однак, у певний момент втратила рівновагу та впала на дитину так, щоб не завдати їй шкоди".

Суддя Миколаївського районного суду Андрій Головатий визнав Ганну Кобрин винною у вчиненні булінгу та оштрафував на 850 грн. Рішення ще може бути оскаржене.

Скандал в школі Миколаєва на Львівщині - що відомо

На початку травня в соцмережах спливно відео, на якому 52-річна вчителька англійської мови Ганна Корбин б’ється з семикласником за м’яч в приміщенні школи. Як стало відомо, цьому передував конфлікт. Вчителька не пустила в кабінет дітей з м’ячем, які запізнилися на урок, а на перерві намагалася припинити їхню гру в м’яч, відібравши його. За словами учня, вчителька накинулася на нього, хотіла копнути, і била по руках.

Після того, як цей інцидент привернув увагу громадськості, стали відомі й інші факти щодо вчительки: місцеві стверджували, що вона – прихильниця Московського патріархату, а у школі визнали, що скарги щодо неї надходили в раніше. У школі було створено комісію для розгляду інциденту. Поведінку вчительки визнали непедагогічною, вона подала заяву на звільнення за власним бажанням.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...